آرشیو اخبار

برای اولین بار در غرب استان تهران ، پیشرفته ترین مرکز سی تی آنژیوگرافی قلب در بیمارستان فوق تخصصی نور شهریار
SuperUser Account
/ دسته ها: Uncategorized

بنام خدا

با همت و تلاش هاي بي وقفه مسئولين بيمارستان نور براي اولين بار دستگاه سي تي آن‍ژيوگرافي قلب در غرب استان تهران آماده بهره برداري مي باشد و با توجه به اينكه انجام اين عمل تشخيصي، يك پروسه غيرتهاجمي بوده و هيچ گونه عوارض بعدي براي بيمار نداشته و به دفعات، تمامي مراجعين مي توانند از اين امكان تشخيصي جهت چكاپ قلب، عروق كرونري و عروق تمامي قسمت هاي بدن با كيفيت بسيار بالا بهره مند شوند.

دستگاهي كه جهت تجهيز اين بخش خريداري شده، مدل  Siemence somatom go top ، 128 اسلايس مي باشد كه تعداداين مدل دستگاه سي تي آن‍ژيوگرافي در كل كشور به اندازه ي انگشت هاي يك دست هم نمي رسد، بنابراين فراهم نمودن اين امكان تشخيصي در اين منطقه بسيار حائز اهميت بوده و طيف وسيعي از مردم مي توانند به راحتي به آن دسترسي داشته باشند.

در كنار اين دستگاه و تجهيزات وابسته كه از به روزترين تجهيزات دنيا مي باشد، جذب پزشكان و پرسنل فني و پشتيباني جهت راه اندازي اين بخش نيز جز عوامل حياتي و تعيين كننده اين روند مي باشد كه در اين مورد هم تمامي تلاش مسئولين مجموعه بر جذب بهترين و شاخص ترين افراد اين رشته بوده و با كمك خداي متعال افراد شناخته شده و متبحر اين رشته براي اين كار جذب مركزشدند و در حال حاضر بزودي شاهد بهره برداري ‍‍و ارائه خدمات تشخيصي در اين مركز خواهيم بود

مردم شريف منطقه واستانهاي همجوار ميتوانند از خدمات منحصر به فرد ذيل بهره مند شوند :

Coronary CT.Angiography

Prepheral CT.Angiography