آرشیو اخبار

SuperUser Account
/ دسته ها: Uncategorized

بهترین و مجهزترین مرکز دیالیز در غرب استان تهران

مرکز دیالیز بیمارستان نور واقع در طبقه -1 در سال 1395 با 8 تخت فعال و 10 پرسنل افتتاح شده است . تعداد دستگاه های این مرکز 10 عدد است که از برند B.BRAVN می باشد . در حال حاضر این مرکز با  800  بیمار وبا 10 پرسنل پرستاری و بیهوشی و 10 تخت فعال پذیرای بیماران دیالیزی میباشد.

بخش دیالیز بیمارستان فوق‌تخصصی نور با برخورداری از پزشکان فوق تخصص و پرسنل با تجربه و وجود دستگاه‌های دیالیز پیشرفته و به روز در فضای فیزیکی مناسب ، آرام ، بهداشتی و مشتمل بر دستگاه های ودیالیز آماده ارائه خدمت به بیماران دیالیزی دائم، بیماران بستری در بخش‌های ویژه و بیماران بستری در سایر بخش‌ها است.

ویزیت مرتب و منظم پزشکان فوق تخصص که از برترین پزشکان منطقه هستند یکی از خصوصیات ویژه بخش بیمارستان نور است.

بخش دیالیز همه روزه به بیماران دیالیز دائم خدمات می‌دهد و به دلیل وجود پرسنل مجرب و کاردان موجب گرديده است كه بسياري از بيماران منطقه متقاضي انتقال به بيمارستان نور گردند.

در صورتی که بیمه هستید می توانید دیالیز را بصورت کاملا رایگان با خدمات پزشکی و رفاهی فوق العاده در مرکز خصوصی فوق تخصصی دیالیز بیمارستان نور شهریار واقع در غرب استان تهران انجام دهید. جهت ثبت درخواست، هم اکنون با ما تماس بگیرید.

تلفن تماس و رزرو نوبت : 54121-021 داخلی 5043 ، 5045 و 1232

مطلب قبلی هشدار جدید در مورد امیکرون!
مطلب بعدی بزرگترين مركز جراحي تعويض مفصل زانو و آرتروسكوپي
4 رتبه بندی این مطلب: